Topway-lattialämmitysjärjestelmä

Topway-lattialämmitys on huippulaadukas, luotettava ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu. Se soveltuu erinomaisesti sekä uusiin että peruskorjattaviin rakennuksiin. Topway sopii myös vaativiin kohteisiin (esim. matala- ja passiivienergiatalot). Topway takaa täydellisen lämmönhallinnan!

Yksilöllinen suunnittelu

Topwayn toimintavarmuuden perustana on osaava ja asiakkaan huomioon ottava suunnittelupalvelu; jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti, eri tilojen lämpövaatimukset huomioiden.

Ikuinen vakuutus

Helvetia Swiss -vakuutusyhtiö on myöntänyt Topway-lattialämmitysjärjestelmissä käytettäville tuotteille ikuisen vakuutuksen. Vakuutuksen piiriin kuuluvat: Topway-lattialämmitysputket, Gerpex-komposiittiputket ja -liittimet. Tällaista takuuta et saa muilta toimittajalta!

Kestävä komposiittiputki

Lattialämmitysjärjestelmän materiaalina on viisikerroksinen muovi-alumiiniputki. Kevyt ja korroosiovapaa putki on jämäkkä ja miellyttävä asentaa. Putki on taipuisa jopa alhaisissa lämpötiloissa. Järjestelmä sisältää myös patentoidun putkiliittimen jakotukille.

Monipuolinen jakotukki

Markkinoiden monipuolisin jakotukki sisältää patentoidut virtausmittarit piirikohtaisten virtaumien säätöön. Jakotukissa on automaattiset ilmanpoistimet, joka takaa häiriöttömän toiminnan. Tukki on yksiosainen – ei paloista koottu.

LCD-näytöllinen termostaatti

Tyylikäs LCD-termostaatti näyttää todellisen ja säädetyn sisälämpötilan. Termostaatti on lukittavissa (esim. lastenhuoneissa) ja siihen voidaan liittää lattia-anturi, jos huoneessa on vaikkapa takka. Termostaatti on saatavilla myös MODBUS-mallina, jolloin se on yhteensopiva kotiautomaatiojärjestelmien kanssa.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013