VR 300 ECV/B 1000W

VR-300-ECV B-1000W

VR 300 ECVB on kompakti laite kotien ilmanvaihtoon. Laite on suunniteltu asennettavaksi seinälle, mutta se voidaan asentaa myös vaakatasoon, esimerkiksi valekattoon.

Laite on eristetty ja varustettu keskipakopuhaltimilla tulo- ja poistoilmaa varten. Laitteessa on pyörivä lämmönvaihdin, suodattimet ja termostaattitoimintainen jälkilämmityspatteri.

VR300 TK/B on varustettu suurilla huoltoluukuilla molemmin puolin; näin laitteen voi kääntää sopivaan asentoon yksinkertaista kanava-asennusta varten. Kanavan kautta laitteen yläosaan voi yhdistää keittiöpoiston, jos laite on asennettu muualle kuin keittiöön. Keittiöpoiston voi liittää myös suoraan laitteeseen. Keittiöpoiston ansiosta likainen keittiön ilma ohjataan ohituskanavan kautta poistoilmapuhaltimeen, joka ohittaa poistoilmasuodattimen ja lämmönvaihtimen. Ilmavirtausta säädetään liesituulettimesta tai erillisellä kaukosäätimellä MTP 20. Mikäli ei käytetä liesikupua, tarvitaan naarasliitin.

Keittiö- tai apukeittiöasennukseessa voidaan huoltoluukun päälle asentaa kaapinovi tai etu- ja sivupaneelit (Huom! Etu- ja sivupaneelit myydään lisävarusteena.)

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • EC-moottorit
  • Käännettävä: oikea- tai vasenkätinen
  • Automaattinen vaihto normaalikäytön ja kesäkäytön välillä

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilmanvaihto

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013