SAVE VTR 200/B 1000W

VTR 200

SAVE VTR 200/B sopii hyvin asuntoihin, joissa liesikuvun poisto on hankala toteuttaa; liesikupuliitäntä löytyy laitteen päältä. Laite sopii pientalojen ja huoneistojen ilmanvaihtoon.

Energiatehokkaat EC-puhaltimet vähentävät energiankulutusta jopa 50 %. Moderni teknologia mahdollistaa myös alhaisen SFP-arvon (Specific Fan Power).

SAVE VTR 200/B on sovitettu pientalojen ja huoneistojen ilmanvaihtoon (maks. 140 m²). Liesikuvun poistoilman ohittaa lämmönvaihtimen ja suodattimen - eikä näin sotke komponentteja.

Laitteen ohjaus tehdään oven integroidun ohjauspaneelin kautta. Käyttöönottoavustin tekee käyttöönoton helpommaksi ja ehkäisee väärien asetusten muodostumisen. Valitut asetukset (tuloilman lämpötila ja puhallinnopeus) näkyvät kätevästi symbolien ja tekstien avulla. CD-ohjauspaneeli sisältää käyttäjätason valtuutetuille asentajilla ja huoltajille.

SAVE VTR 200/B sisältää ohjauksen ulkopuoliselle vesipatterille ja sisääntulot tarpeenmukaisen ilmanvaihdon antureille esim. CO2, kosteusanturi, läsnäoloanturi. 

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Korkea hyötysuhde
  • Energiatehokkaat EC-puhaltimet
  • Käyttöönottoavustin
  • Automaattinen kesätoiminta
  • Matala äänitaso
  • Oveen integroitu ohjauspaneeli

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013