SAVE VTR 150

SAVE-VSR150 b-(rendering)

Save VTR 150 on tarkoitettu 100 m2 taloihin ja asuntoihin. Laite sisältää integroidun liesikuvun ja se asennetaan lieden yläpuolelle. Liesikuvun poistoilma johdetaan ohituskanavan kautta lämmönsiirtimen ohi ja suoraan poistoilmapuhaltimeen.

Muotoilultaan nykyaikainen Save VTR 150 sopii moderniin keittiöympäristöön, ja laitetta on saatavilla useampana värisävynä. Integroidussa liesikuvussa on painikkeet liesikuvun pellille, tehostukselle ja valaistukselle. Pelti avataan ruoanlaiton yhteydessä painamalla painiketta kerran. Painamalla toisen kerran ilmanvaihto alkaa, ja kolmannen kerran painamalla liesikupu palaa normaalitilaan.

Laitetta ohjataan yhdestä tai useammasta CD-paneelista. Paneeleiden näytöllä näkyvät valitut asetukset; tuloilma, lämpötila sekä puhaltimen nopeus. Tulo- ja poistoilmavirtojen hallinta onnistuu helposti, ja ne voidaan optimoida ajastetusti erilaisiksi päivä- ja yöajoille.

Laite sisältää energiatehokkaat EC-puhaltimet, joiden avulla saavutetaan jopa 50 % pienempi energiankulutus verrattuna AC-ratkaisuun. Samalla laitteen käyttöääni laskee puoleen. Laitteeseen voidaan myös liittää erillinen liesikupu. Tällöin liesikuvun poistoilma johdetaan niin lämmönvaihtimen ohi.

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Energiatehokkaat nykyaikaiseen Ec-teknologiaan perustuvat Radical-puhallinmoottorit
  • Erilliset asetukset tulo ja poistoilmavirralle
  • Erillinen käynnistysvalikko helppoon käyttöönottoon
  • Moderni muotoilu integroidulla liesikuvulla
  • Automaattinen vaihto kesäkäyttöön (ilman lämmöntalteenottoa)
  • Sovitettu tarveohjaukseen
  • Alhainen äänentaso
  • Modbus kommunikointi RS-485 väylän kautta

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013