Systemair


Systemair-ilmanvaihtokoneet ja -laitteet

Systemair on johtava ilmanvaihtoalan konserni, joka valmistaa vankkoja ja yksinkertaisia ilmanvaihtokoneita ja -laitteita, jotka tuovat, poistavat, kuljettavat, lämmittävät tai parantavat rakennuksen ilmaa. Systemairin tuotteet ovat yksinkertaisia valita, yksinkertaisia asentaa, yksinkertaisia ylläpitää ja yksinkertaisia käyttää. Kaikki tuotteet ovat ehdottoman hyvää laatua.

Ilmanvaihtokoneet

Systemair valmistaa monenkokoisia ilmanvaihtokoneita pienistä, asuntoja ja omakotitaloja varten suunnitelluista koneista hyvin suuriin, teollisuus- ja liikerakennusten koneisiin.

Puhaltimet

Puhaltimet ovat Systemairin suurin tuotealue. Systemair valmistaa asuin- ja liikerakennusten kanavapuhaltimet pyöreällä liitännällä, suorakaidekanavapuhaltimet ja huippuimurit asuin- ja liikerakennuksiin.

Ilmanjakolaitteet

Valikoimastamme löytyvät myös Systemairin tulo- ja poistoilmaventtiilit, iris-säätöpellit sekä säleiköt.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilmanvaihto

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013