Stiebel Eltron WPL – Energywell

stiebel-eltron-energywell

Stiebel Eltron WPL – Energywell on palkittu ja patentoitu poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmä poistoilman hyödyntämiseen kerrostaloissa ja muissa isoissa kiinteistöissä.

Mikä on Stiebel Eltron WPL – Energywell?

  • Konsepti, joka ottaa talteen lämpöä kiinteistön poistoilmasta
  • Soveltuu erityisen hyvin rakennuksiin, joissa on poistoilmanvaihto, mutta myös painovoimaisen ilmanvaidon tai lämmöntalteenoton omaaviin kiinteistöihin
  • Poistoilman hukkalämpö voidaan hyödyntää ja kattaa 90% lämmityksen ja käyttöveden tarpeesta lämpöpumpputekniikalla
  • Poistoilma voidaan viilentää jopa alle -10°C
  • Kesäajan jäähdytys myös mahdollista
  • Climate Solutions patentoitu järjestelmä

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013