Tiedon kaukosiirto

Tiedon-kaukosiirto

Lämpöpumpuille tarkoitettu interaktiivinen ohjauslaite on yksinkertainen tapa etävalvoa omaa lämpöpumppua.

Ohjauslaite on tarvittaessa myös suora linja asiakaspalveluun; huoltokumppani voi lukea ja muuttaa parametreja sekä usein jopa korjata häiriöitä etäältä yleisen GSM- tai analogimodeemin kautta. Laite on saatavana myös COMBOX-moduulina, johon sisältyy analogi- tai GSM-modeemi valmiiksi johdotettuna seinäkotelossa (COMBOX analog / COMBOX GSM).

ComSoft huolto-ohjelma tallentaa kaikki asiakaspalvelun kannalta olennaiset tiedot, joten huoltokumppani voi tarkistaa kaikki asetukset ja diagnosoida välittömästi mahdolliset viat.

  • Kaikkien järjestelmäparametrien asetus analogi- tai GSM-modeemin kautta
  • Tekstiviestin aktiivinen lähetys häiriötapauksissa
  • Ohjelma tukee DCO:n etävalvontaa
  • Ohjelma on ladattavissa www-sivujen yritysasiakasalueella

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Säätölaitteet

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013