Lämpöpumppujen ohjausyksikkö WPM II

Lampopumppujen-ohjausyksikko-WPM-II

Lämpöpumppujen ohjausyksikkö tarjoaa täydellistä energianhallintaa. Yksikkö vastaa lämpöpumpun optimaalisesta käytöstä ja laskee, miten lämpöenergian käyttö on kaikkein tehokkainta.

Lukemattomien toimintojen ja selkeän näytön avulla vaativan tekniikan käyttö on helppoa. Sekoitusmoduuliin yhdistettynä ohjausyksiköllä voidaan ohjata jopa kahdeksaa lämpöpumppuvaihetta.

  • Integroitu aurinkoenergiansäätöyksikkö
  • Antilegionella-ohjelma
  • Uuden lattialaatan lämmitysohjelma
  • Käyttötuntimittari
  • Lämmitys- ja käyttövesiohjelmat

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Säätölaitteet

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013