WPF 4-16 cool

WPF-5-16-cool

Tyylikkään WPF cool -mallin maalämpöpumppu yhdistää edullisen lämmitysenergian edut kesäiseen viileän sisäilman nautintoon. Tehokkaaseen järjestelmään integroitu lämmönsiirrin tarjoaa viilennystä kesähelteellä.

Laite toimii mainiosti myös lattialämmitykseen tai puhallinkonvektoreihin yhdistettynä. Lämpöpumppu WPF cool tarjoaa sisätiloihin ainutlaatuista mukavuutta.

  • Helppo asentaa
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Täydellinen varustelu vakiona
  • Integroitu lämpömäärä- ja sähkömittaus
  • Lämpöpumppujen ohjausyksikkö vakiona

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Maalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013