WPF 20-66

WPF-20-66

WPF-lämpöpumppusarja on kehitetty erityisesti suurien asuintalojen sekä liike- ja teollisuusrakennusten lämmönhuoltoon. Se soveltuu kohteisiin, joiden lämmöntarve on enintään 400 kW.

Mallisarjaan kuuluu viisi lämpöpumppua väliltä 20–66 kW. Kaskadikytkennän kautta yksi tai useampi pumppu kattaa lämmön perussyötön ja kulutushuippujen aikana piiriin kytkeytyy lisää yksikköjä; käyttökustannukset laskevat todistetusti!

Useampia lämpöpumppuja käytettäessä kaksi laitetta voidaan sijoittaa päällekkäin; näin energiankulutuksen ohella myös tilantarve pienenee.

WPF 20-66 -pumpulle myönnämme 7 vuoden täystakuun!

  • PC-kauko-ohjaus mahdollista
  • Yksittäislaitteissa viisi eri teholuokkaa
  • Erittäin korkea hyötysuhde
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa +60 °C
  • Moderni, kestävä muotoilu
  • Tilauksesta myös käyttöveden lämmitykseen

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Maalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013