WPF 10-16 M

WPF-10-16-M

WPF on maalämpöpumppujärjestelmä, joka soveltuu myös suurten rakennusten tai kerrostalojen lämmitykseen. Laitteisto tuottaa kuuden lämpöpumpun yhdistelmästä jopa 100 kW kokonaislämmitystehon.

Järjestelmä säätää lämmitystehon enintään kahden ohjausautomatiikan kautta, joten laitteistoa on helppo säädellä. Laite voidaan asteittain mukauttaa kulloiseenkin tehontarpeeseen, joten se tarjoaa räätälöidyn energiaratkaisun rakennuksen ja käyttöveden lämmitystarpeeseen.

  • Erittäin hiljainen käyttöääni
  • Kolme tehoa
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa +60°C

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Maalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013