WPF 04–16

WPF 0416

WPF-malli on Stiebel Eltronin edistyksellisen suunnittelutyön tulos. Tuotekehityksen innovaatioiden ansiosta pumpun COP on yli 5, minkä ansiosta pumpun käyttökulut ovat erittäin alhaiset. WPF 04–16 voidaan yhdistää monipuolisesti muihin lämmöntuotantoratkaisuihin ja varaajiin.

WPF-lämpöpumppu voidaan kytkeä myös erillisvaraajaan, mikä mahdollistaa jopa yli 700 litran lämpimän käyttöveden tuoton. Vakio-ominaisuuksina pumppu sisältää energiamittausominaisuudet ja WPM 3 -ohjausautomatiikan. WPF Cool -malli mahdollistaa pumpun käyttämisen viilennykseen kesän aikana.

7 vuoden kompressoritakuu tekee WPF-maalämpöpumpusta turvallisen valinnan!

  • Laajan varaajamalliston ansiosta mahdollista hyödyntää myös muita lämmönlähteitä, kuten aurinkoenergiaa
  • Palkittu edistyksellinen design
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa + 60°C
  • A-energialuokan kiertovesipumput
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Mahdollisuus etäohjaukseen internetin tai mobiilisovelluksen välityksellä (ISG -lisävaruste).
  • Kuusi eri teholuokkaa - WPF 04 on uusi mahdollisuus matalaenergiataloille

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013