WPC 4-13 cool

wpc-5-13-cool

WPC cool -mallin maalämpöpumppu on vakuuttava talon ja käyttöveden lämmityksen kokonaisratkaisu. Lisäksi integroitu lämmönsiirrin tarjoaa viilennystä kesähelteellä; huonelämpötila viilenee keskikesällä muutamia asteita.

Laite toimii mainiosti myös lattialämmitykseen tai puhallinkonvektoreihin yhdistettynä, eikä sen energiankulutus ole suuri. Laitteen avulla taloon johdatetaan lämpöä tai viilennystä lämpökaivosta kulloisenkin tarpeen mukaan.

  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa +60 °C
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Yhdistettävissä ilmastointimoduulin LWM 250 kanssa
  • Minimaaliset viilennyskäyttökustannukset

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Maalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013