WPC 04-13

wpf-0413

Stiebel Eltronin WPC-maalämpöpumpussa yhdistyvät edistyksellinen tehokkuus (COP yli 5) sekä suomalaisen perheen käyttöön sopiva varaajakapasiteetti. WPC 04–13 -pumpun edulliset käyttökulut ja kompakti koko tekevät siitä erinomaisen valinnan omakotitalon lämmönlähteeksi.

WPC on kompakti paitsi varsinaisen pumpun osalta, myös keruupiirinsä suhteen. Huippuluokan teholle riittää lyhyempikin keruupiiri; vain n. 200 m putkisto eli n. 100 m kaivanto vaikka talon ympärille. Näin kokonaisinvestointi on edullisempi ja takaisinmaksuaika lyhyempi.

  • Varaajassa (200L) markkinoiden paras lämmöneristys
  • Viisi eri teholuokkaa - WPC 04 on uusi mahdollisuus matalaenergiataloille
  • Erinomainen lämpimän veden tuotto suomalaiselle perheelle
  • Edistyksellinen design
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa + 60°C
  • A-energialuokan kiertovesipumput
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Mahdollisuus etäohjaukseen internetin tai mobiilisovelluksen välityksellä (ISG -lisävaruste).

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013