Lattiamallinen käyttövesivaraaja SBB 751/1001, SBB 751/1001 SOL

SBB 751/1001, SBB 751/1001 SOL

Suuritilavuuksiset, lattiamalliset SBB-varaajat ovat ihanteellisia lämpimän käyttöveden tuottajia suuria lämpöpumppuja varten usean perheen rakennuksissa. SOL-malli voidaan lisäksi integroida aurinkoenergiajärjestelmään. Lisäksi mahdollisuus rinnakkaisasennukseen. Lämpimän käyttöveden valmistukseen ja varaajan lataukseen lämpöpumppuun yhdistettynä tarvitaan lisätarvikevalikoimasta löytyvä latausyksikkö WTS.

  • 750 ja 1000 litran varaaja
  • Lämpimän käyttöveden valmistukseen usean perheen rakennuksessa
  • Yhdistettävissä aurinkoenergiajärjestelmään (SOL-malli)
  • Lämpöpumppukäytössä lämpimän käyttöveden valmistus integroidun latausyksikön WTS 30/40 (lisätarvike) kautta
  • Erittäin tehokas eristys varmistaa vähäiset lämpöhäviöt (lisätarvike)

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Käyttöveden lämmityksen lisätarvikkeet

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013