Lattiamallinen käyttövesivaraaja SBB 301/302 WP, SBB 401/501 WP SOL

SBB 301/302 WP, SBB 401/501 WP SOL

Lattiamallinen SBB-varaaja on lämpöpumppuun yhdistettynä optimaalinen ratkaisu lämpimän käyttöveden valmistukseen omakoti- tai paritaloissa. SOL-mallit voidaan lisäksi kytkeä aurinkoenergiajärjestelmään. Varaaja on teknisiltä ominaisuuksiltaan vakuuttava. Sen erityiset sileäputkiset lämmönsiirtimet johtavat lämpöä erittäin hyvin ja tehokkaasti. Ne ovat lisäksi hyvin vastustuskykyisiä kalkkiintumista vastaan.

  • 300, 400, 500 litran varaaja (riippuen laitteesta)
  • Lämpimän käyttöveden valmistukseen omakoti- ja paritaloissa
  • Yhdistettävissä aurinkoenergiajärjestelmään (SOL-malli)
  • Erittäin tehokas eristys

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Käyttöveden lämmityksen lisätarvikkeet

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013