WPL 10

WPL-10

Lämpöpumppu WPL 10:n vahvuudet näkyvät erityisesti uudistaloissa. Lämpöpumpusta on saatavilla kolme vaihtoehtoista asennusmallia.

WPL 10 IK on sisäasennukseen valmiiksi varusteltu: siinä on valmiina kaikki lämmityskäytön kannalta olennaiset osat. Kompakti lämpöpumppu on suunniteltu energiaa ja tilaa säästäväksi.

Ulkoasennukseen tarkoitettu WPL 10 A on varustettu ääntä eristävällä ilmanohjauskuvulla.

Sisäasennusmallissa WPL 10 I on liitännät ilmaletkuille.

  • Kolme vaihtoehtoista asennusmallia
  • Ihanteellinen uusiin rakennuksiin
  • Korkeat energiatehokkuuskertoimet (COP)
  • Erittäin hiljainen käyntiääni

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilma-vesilämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013