Peruslaite WPL 33

Peruslaite-WPL-33

Tukevan rungon ja erityisen ulkoasennukseen tarkoitetun päällyksen ansiosta lämpöpumppu WPL toimii täydellisesti myös puutarhassa ja muualla ulkona. Hiljaisen käyntiäänen ansiosta pumppu voidaan asentaa myös sisälle.

WPL imee ulkoilmasta riittävästi lämmitysenergiaa jopa -20 °C lämpötilassa. Laitteeseen integroitu sähköinen lisälämmitys tarjoaa tarvittaessa ylimääräistä lämmitystehoa. Mitä alhaisempi tarvittava menovirtauslämpötila on, sitä suurempi on lämpöpumpun hyötysuhde; siksi laitteen käyttö on suositeltavaa matalalämpö- tai lattialämmityksen yhteydessä.

  • Sisä- tai ulkoasennukseen
  • Tehon mukauttaminen kahdella kompressorilla
  • Ihanteellinen myös vanhempiin rakennuksiin
  • Viisi eri teholuokkaa
  • Korkeat energiatehokkuuskertoimet (COP)
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Apulämmityksenä sähkövastus

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilma-vesilämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013