Samsung-ilmalämpöpumppu Smart

AR12FSFKBWTNEE 007 Right-25-Angle-Open white kopioSamsung Smart on tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu Pohjoismaiden äärimmäisiin olosuhteisiin. Helppokäyttöinen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu pitää lämpötilan tasaisena niin kotona, mökillä kuin autotallissakin.

Käyttöä helpottava, sisäinen Wi-Fi-yhteys on vakiovarusteena Samsung Smart -ilmalämpöpumpuissa. Kun lataat sovelluksen älypuhelimelle tai tabletille, voit ohjata lämpöpumppua kätevästi ilman lisävarusteita. Etäohjaus tekee kotiinpaluusta miellyttävän, kun lämpötilan saa säädettyä sopivaksi jo matkalta käsin.

A++ -energialuokan Samsung Smart -ilmalämpöpumpulla voit vähentää energiankulutustasi jopa 50 prosentilla verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Ilmalämpöpumpun 421 2sisäinen suodatin voi myös parantaa sisäilman laatua pysäyttäen tehokkaasti pölyn ja pienhiukkaset.

  • Luokkansa hiljaisin lämpöpumppu, äänitaso vain 21 dB(A)
  • Etäohjaus Wi-Fi-yhteydellä
  • Varmakäyttöinen
  • Tuottaa lämpötehoa jopa -25°C asti
  • Portaaton lämpötilan säätö välillä +8–+30°C

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Samsung-ilmalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013