Samsung-ilmalämpöpumppu Exclusive

AC3050-Better-Inv-Spi-wifi 009 Dynamic White kopioHuippumoderni Samsung Smart Exclusive -ilmalämpöpumppu tekee ilmanvaihdosta ennennäkemättömän helppoa. Etäkäyttö ja energiankulutuksen seuranta onnistuvat kätevästi sovelluksen kautta, ja sovellus ilmoittaa jopa siitä, milloin on aika puhdistaa suodatin.

Uraauurtava kolmiomainen muotoilu mahdollistaa entistä suuremman ilmanoton ja puhallustehokkuuden. Äärimmäisen hiljainen lämpöpumppu on kehitetty lämmittämään tehokkaasti pohjoisen kylmissä talvissa.

Käyttöä helpottava, sisäinen Wi-Fi-yhteys on vakiovarusteena Exclusive -ilmalämpöpumpuissa. Kun lataat sovelluksen älypuhelimelle tai tabletille, voit ohjata lämpöpumppua kätevästi ilman lisävarusteita. Etäohjaus tekee kotiinpaluusta miellyttävän, kun lämpötilan saa säädettyä sopivaksi jo matkalta käsin.

Smart Exclusive puhdistaa bakteerit ilmasta vielä tehokkaammin kuin tavallinen ilmalämpöpumppu, sillä siinä on uusi ionisaation avulla toimiva, ilman epäpuhtauksia neutraloiva ominaisuus.

  • Luokkansa hiljaisin lämpöpumppu, äänitaso vain 17 dB(A)
  • Etäohjaus Wi-Fi-yhteydellä
  • Energialuokka A+++

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Samsung-ilmalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013