Samsung


Samsung-ilmalämpöpumput lämmittävät tehokkaasti myös pakkasella

Samsungin ilmalämpöpumput on kehitetty erityisesti pohjoismaisen ilmaston vaatimuksiin. Niissä yhdistyvät älykkyys, tehokkuus ja luotettavuus. Ilmalämpöpumput pitävät sisälämpötilan tasaisena niin kodeissa, mökeillä, autotalleissa kuin varastoissakin.

Nykyaikaiset ja helppokäyttöiset ilmalämpöpumput

Samsungin ilmalämpöpumpuissa on panostettu nykyaikaisiin, käyttöä helpottaviin ominaisuuksiin. Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa lämpöpumpun hallinnan mistä tahansa mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksen kautta. Sen avulla lämpötila voidaan säätä helposti kohdalleen jo ennen kotiin tuloa.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Samsung-ilmalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013