Tuotteet

Stiebel Eltron -maalämpöpumput, ilma–vesilämpöpumput, lämmöntalteenottojärjestelmät ja vesivaraajat

Stiebel Eltron on saksalainen kotien lämmitysjärjestelmien valmistaja. Kun etsit kotiisi lämmitysmuotoa, joka säästää selvää rahaa vaihtoehtoihin verrattuna, kutsu meidät käymään. Palokan Putkipalvelu on Keski-Suomen alueen Stiebel Eltron -edustaja.

Stiebel Eltronin mallistosta löydät laadukkaat laitteet kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Stiebel Eltron -lämpöpumput ovat suunniteltu kustannustehokkaiksi edistyksellisen teknologiansa avulla.

Lue lisää


Samsung-ilmalämpöpumput lämmittävät tehokkaasti myös pakkasella

Samsungin ilmalämpöpumput on kehitetty erityisesti pohjoismaisen ilmaston vaatimuksiin. Niissä yhdistyvät älykkyys, tehokkuus ja luotettavuus. Ilmalämpöpumput pitävät sisälämpötilan tasaisena niin kodeissa, mökeillä, autotalleissa kuin varastoissakin.

Lue lisää

 


Topway-lattialämmitysjärjestelmä

Topway-lattialämmitys on huippulaadukas, luotettava ja energiaa säästävä lämmitysratkaisu. Se soveltuu erinomaisesti sekä uusiin että peruskorjattaviin rakennuksiin. Topway sopii myös vaativiin kohteisiin (esim. matala- ja passiivienergiatalot). Topway takaa täydellisen lämmönhallinnan!

Lue lisää

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013