Palokan Putkipalvelu Oy – Kokonaisvaltaista LVI-palvelua

Palokan Putkipalvelu on vuonna 2005 perustettu LVI-töihin erikoistunut kasvuyritys. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta taustalla on 20-vuotinen kokemus alan töistä.

Haluamme palvella asiakkaitamme erilaisissa LVI-töissä yhden luukun periaatteella. Asentajamme ovat erikoistuneet omiin aloihinsa – me varmistamme, että tavoitat kaikki tarvitsemasi osaajat kauttamme.

Tällä hetkellä Palokan Putkipalvelu työllistää 17 henkeä. Palveluksessamme on ilmastointiasentajia, koulutettuja maalämpöasentajia*, putkiasentajia sekä LVI-insinööri ja LVI-teknikko. Yrityksellä on myös valvontapätevyydet alan töihin. Pyrimme mitoittamaan henkilöstömme niin, että pystymme reagoimaan myös nopeampiin tilanteisiin.

Palokan Putkipalvelun on yritys, jossa omistaja on tiiviisti mukana operatiivisessa toiminnassa.

* HUOM! Palokan Putkipalvelu Oy on rekisteröity kylmälaiteliikkeeksi valtioneuvoston asetuksen 452/2009 mukaan. Asentajillamme on kylmäalan pätevyys. Maalämpölaitteita ei saa asentaa ilman näitä pätevyyksiä.

Yhteistyössä

         Kaivojen Poraukset

logo     

 

 

 

 

 

Laatoitustyöt
Tmi Joakim Lindholm
Puh. 0445456069

Savolin logo 2009 web

 

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013