LVI-suunnittelu

Parhaaseen lopputulokseen päästään ainoastaan hyvällä suunnittelulla. LVI-suunnittelulla voit säästää huomattavasti kustannuksissa. Oli kyseessä sitten uuden kiinteistön rakentaminen tai vanhan peruskorjaaminen, Palokan Putkipalvelulta löydät ratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden.

Palokan Putkipalvelusta löydät myös LVI-suunnittelun ammattilaiset avuksesi. Suunnittelu on välttämätön osa putkiremonttia tai uuden rakentamista. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi, että hyvällä suunnittelulla voidaan myös säästää selvää rahaa toteutusvaiheessa.

Kun LVI-suunnittelija otetaan mukaan hankkeeseen – olipa kyse sitten uudisrakentamisesta tai saneerausprojektista – tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, voidaan LVI-työn vaiheet suunnitella niin, että varsinaisessa toteutusvaiheessa ei tule ylimääräisiä kustannuksia aiheuttavia yllätyksiä.

Teemme LVI-suunnitelmat omakotitaloihin sekä pienkerrostaloihin.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013