Palvelut

Maalämpöpumpulla säästöä lämmityskustannuksiin

Maalämpö on helppohoitoinen ja ekologinen lämmitysmuoto, joka auttaa säästämään selvää rahaa lämmityskustannuksissa. Maalämpö sopii käytettäväksi lämmön tai viilennyksen lähteenä niin yksityiskodeissa, taloyhtiöissä kuin julkisissa tiloissakin. Lisäksi maalämpö nostaa kiinteistön arvoa.

Lue lisää...

Ilmanvaihtoasennus ja ilmanvaihtohuolto

Ilmanvaihto on olennainen osa tilan kuin tilan käyttömukavuutta, olipa kyse kodista, työpaikasta tai vaikka liikuntapaikasta. Palokan Putkipalvelu on ilmanvaihtolaitteiden ammattilainen, joka suunnittelee ja asentaa IV-laitteet puolestanne niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin rakennuksiin.

Lue lisää...

Luotettavaa LVI-urakointia

Palokan Putkipalvelu on kokenut LVI-urakoitsija. Osaavat asentajamme auttavat monenlaisissa pienissä ja suuremmissa LVI-asennuksissa ja korjaustöissä. Avullamme urakat valmistuvat ajallaan.

Lue lisää...

Lattialämmitys tuntuu jalan alla

Lattialämmitys tuottaa tasaisen, pehmeän lämmön, jonka pattereihin tottunut huomaa heti. Kun koko lattiapinta jakaa lämpöä, voidaan koko huone lämmittää tasaisesti ja miellyttävästi.

Lue lisää...

LVI-suunnittelu

Parhaaseen lopputulokseen päästään ainoastaan hyvällä suunnittelulla. LVI-suunnittelulla voit säästää huomattavasti kustannuksissa. Oli kyseessä sitten uuden kiinteistön rakentaminen tai vanhan peruskorjaaminen, Palokan Putkipalvelulta löydät ratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden.

Lue lisää...

Poistoilman lämmöntalteenotto

Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmällä taloyhtiöissä voidaan saada jopa 60 % säästö energiankulutuksessa. Sen avulla kaikki energia pystytään hyödyntämään tehokkaasti sekä kiinteistön että käyttöveden lämmitykseen.

Lue lisää...

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013